Vill du ha mer plats för "du"-tid?

Stressreducerande yoga på tisdagskvällarna - 4 tillfällen


Välkommen till lugn och mjuk yoga som reducerar stress och laddar dina batterier. Yogan är till stor del inspirerad av Sensing Yoga och MediYoga. Vi närmar oss även mediation och andra övningar som reglerar nervsystemet. Passen är ca 30 minuter långa.

Både kamera/ljud är avstängt hemma hos dig själv, det enda du behöver är en liten vrå där du kan vara för dig själv en stund.


Läs mer om yogaformerna under fliken Yoga.


Varmt välkommen med din anmälan. 


Start: 31 jan
Slut: 21 feb
Klockan: 20:45-20:15
Var: Zoom (länk skickas efter anmälan)
Investering: 320 kr


Anmälan via nedan formulär. 


 
 
 
 

Online-träffar i små grupper om stress och hälsofrämjande faktorer

Vi befinner oss i en tid där allt fler börjar fokusera på hälsan och vi påminns om att det är vår absolut vikigaste resurs. Vi behöver en hållbar hälsa för att fungera optimalt och kunna göra det vi önskar i livet.

Under fyra kvällar med kan du enkelt delta på korta föreläsningar hemma hos dig själv. Föreläsningarna handlar om stress, varningssignaler för när stress kan börja bli osund och vilka hälsofrämjande faktorer som vi ska försöka bygga in i våra liv.

Varje tillfälle avslutas med en kort guidad avspänning som är exempel på ett bra verktyg för att balansera nervsystemen och ladda batterierna. 

Träffarna hålls via Zoom. 

Tid och datum
Bestäms vid anmälan 

Pris
295 kr för 4 tillfällen 

Är du intresserad? Skicka e-post till kontakt.annadahlberg@gmail.com 

Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.

Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot som underlag till din arbetsgivare.

Onlineutbildning i hälsa eller stress - kör igång när det passar dig!

Under 8 veckor kan du gå en utbildning online med fokus på hälsa eller fokus på stress och stresshantering. Du väljer själv vilken vecka du önskar starta kursen.

Utbildningsmaterialet kommer via mejl varje söndag och du tar del av veckans material tema genom att lyssna eller läsa. Du får också förslag på övningar och uppgifter att göra samt beskrivningar av olika meditationer att prova. 

 

Hälsosam & Hållbar

Nyfiken på hur du kan optimera din hälsa för att må bättre? Genom den här kursen kan du öka din kunskap om faktorer som driver ohälsa och lära dig mer om vad som istället ökar förutsättningar för långsiktig hälsa. Hitta en hälsosam och hållbar livsstil för dig själv där bra näring, återhämtning och rörelse har en naturlig plats.

 

Stresstark!

Är du trött på att känna dig stressad, drabbad av utmattningssyndrom eller har du olika symptom på ohälsa? Den här kursen är för dig som insett att det är dags att förändra livsstil. Vi lägger fokus på kunskap, verktyg och metoder för att skapa bättre förutsättningar att leva ett aktivt och balanserat liv. Lär dig mer om stress, stresshantering och hälsofrämjande faktorer.

 

Pris
195 kr för 8 veckors onlineutbildning 

Är du intresserad? Skicka e-post till kontakt.annadahlberg@gmail.com

Om du har friskvårdsbidrag eller fritidsstudiebidrag via arbetet kan du använda kvittot för kursen till din arbetsgivare.
Anna Dahlberg är momsregistrerad och är godkänd för F-skatt.