Självledarskap och stresshantering

Att lära sina medarbetare och ledare vikten av ett hälsofrämjande självledarskap blir allt viktigare. Den stressrelaterade ohälsan sprider ut sig och klättrar allt lägre i åldrar. Med sig för den tappad produktivitet, minskad motivation och innovationsförmåga. Antalet sjukskrivningar ökar, både kortvariga och långvariga. 

Tillsammans med dig som arbetsgivare skräddarsyr vi insatser för att stärka individernas förmåga att bättre hantera negativ stress samtidigt som de lär sig mer om den typ av återhämtning som verkligen gör skillnad. 

Anna har flera års erfarenhet av företagsanpassade upplägg och har en förmåga att lära ut på ett enkelt och inspirerande sätt. 

Exempel på föreläsningar till företag eller privata grupper, erbjuds digitalt eller på plats. Flera föreläsningar genomförs av Anna Dahlberg i samarbete med Lisette Lindsjö från Stickut som sedan många år arbetar med organisations- och medarbetarutveckling inom områden som personlig hälsa, försäljning, digitalisering, kommunikation och ledarskap.

  • Bli energismart och stressstark
  • Enkla nycklar till ett hälsosammare liv
  • Stress och verktyg för stresshantering
  • Maten vi äter - vän eller fiende?
  • Återhämtning och sömn - varför är vilan så viktig?
  • "Hälsosam start på dagen" med ett anpassat stresshanterade pass på plats och en näringsladdad frukost till alla deltagare.

Boka en inspirerande föreläsning


Sagt av tidigare deltagare 

"För mig har regelbundenheten i passen gjort att jag kunnat vara mer balanserad och återhämtad trots ett hektiskt liv."

"Annas lugna stämma och motiverande träningspepp har fått mig att vilja röra på mig oftare."

"Anna är en lyhörd och otroligt kunnig stresspedagog, utefysledare och yogalärare. Hon lyckas anpassa kurserna perfekt efter gruppdeltagarnas behov. Jag har verkligen uppskattat varje tillfälle, både ute i naturen och online."

"För mig som drabbats av utmattningssyndrom har Annas kurser varit ovärderliga. Tack Anna!"

"Anna har fått kursen att kännas avslappnad och att alla som deltar gör det utifrån sin egen förmåga. Sättet att prata, beskriva/visa övningar och informera om lymfsystemet etc. har varit toppen!"

"Kort och gott - en toppenkurs!"

"Anna är lugn, tydlig, avslappnad, generös och tillmötesgående."

"Anna är lugn och harmonisk och väldigt saklig."

"Anna är avslappnad med bägge fötterna på jorden och sprider en känsla av att alla är välkomna på sin egen nivå."

Ta kontakt för mer information och prisförslag